Doorzoek site
Home

Laptray

Gifts & More heeft grappige en stijlvolle laptrays voor op schoot. Diverse soorten laptrays. Laptrays of ook wel schootkussens of schoot dienbladen zijn handig wanneer u niet aan tafel wilt eten. Met een laptray op uw schoot zal uw bord stevig staan. Natuurlijk kunnen ze voor veel meer doeleinden worden gebruikt. Kinderen kunnen spelletjes op de laptray spelen of in hun kleurboek kleuren. Bestel de leukste laptrays online in de Gifts & More webshop.

Unieke laptrays, handig voor u en leuk als cadeau

Bij Gifts & More vindt u diverse landelijke laptrays. Een stijlvolle en grappige laptray. Deze laptrays kunt u goedkoop en makkelijk kopen in onze online webwinkel. Wij hebben laptrays (of schootkussens / schoot dienbladen) met afbeeldingen van dieren, zoals een laptray met chihuahua's. 

De onderzijde van de laptray is van katoen, de katoenen hoes ik gevuld met kleine kunststof balletjes. Deze balletjes zorgen ervoor dat de laptray goed en comfortabel op uw schoot blijft zitten. De bovenzijde van de laptray is gemaakt van MDF. Een materiaal wat gemakkelijk schoon te maken is. Bekijk de laptrays online. Bestel vandaag een laptray. Voor 15:00 uur besteld? Volgende werkdag in huis!