Woon inspiratie pagina's

5 tips voor een geslaagd barbecuefeest


Geniet jij ook zo van het mooie weer van de laatste tijd? Lekker een dagje naar het strand of het zwembad gevolgd door gezellig samen eten. Veel mensen nodigen dan ook familie en vrienden uit om gezellig te barbecueën. Maar wat komt er kijken bij een...

Lees meer

Summerplaces strandtassen collectie

Een goed gevulde strandtas

“Op naar bloedhitte”, kopte de Telegraaf afgelopen week. Ben jij al voorbereid op de hittegolf van deze week? Tijd voor een dagje naar het strand! Zonnebrandcrème in huis? De slippers en strandhanddoek liggen al klaar? Lees ...

Lees meer

Geef je vader een mooie kokosmat met tekst kado

Wat geef jij je vader?

Vaderdag staat weer voor de deur. De folders met mooie aanbiedingen vliegen je weer om de oren. Van de stoerste gadgets, de meest luxe gereedschappen tot de lekkerste geuren. Maar het is vaak zo standaard, net als dat paar sokke...

Lees meer

Nieuwe vormgeving en indeling

Onze huisstijl en webshop heeft vandaag een metamorfose ondergaan. De webshop is nu moderner, frisser, overzichtelijker, gebruiksvriendelijker en vooral... meer stijlvol. Hiermee sluit de uitstraling veel beter aan bij he...

Lees meer

Voor elke gelegenheid

Een mooi gedekte tafel is leuk voor elke gelegenheid. Van een gezellige high tea, een uitgebreid diner tot een heerlijke brunch. Een mooi gedekte tafel is natuurlijk niet af zonder stijlvolle accessoires!

Etagère

Je bent druk gewee...

Lees meer

Decoratie hangers

Voor deze leuke hangers van koeienleder vind je altijd wel een leuk plekje! Hang ze bijvoorbeeld aan een deurklink, een kastdeurtje of om een vaas. Daarnaast zijn ze erg leuk om aan een cadeaupakket te hangen.

Decoratie tak

De trend va...

Lees meer

Geitenvellen

Ben je op zoek naar een lekker zacht dierenvel? Eentje waar je lekker op kunt kruipen bij de openhaard? Of als decoratie op je stoel, bank of bed? Dan is een geitenvel in een van de natuurlijke kleuren echt iets voor jou!

Bontkussen geit

Ma...

Lees meer

Keukentextiel – Tijger en konijn

Keukentextiel, je kan niet zonder! Ovenwanten en theedoeken zijn natuurlijk onmisbaar in elke keuken. Daarnaast wordt er door veel mensen gebruik gemaakt van een keukenschort.

Standaard of unieke print?

Kies je voor stan...

Lees meer

Keukentextiel met Labrador print

Als je aan het koken bent, wil je uiteraard wel goed materiaal hebben. Zonder uitstekende kwaliteit pannen en messen, kan de echte kok niet.

Maar vergeet het keukentextiel niet! Goed keukentextiel mag natuurlijk in geen...

Lees meer

Zomerse Sierkussens

Haal het strandgevoel in huis met de items uit de Summerplaces collectie. Deze collectie onderscheidt zich dankzij de zachte strandtinten: van zandkleuren en lichtgrijs tot gebroken wit. 

Varieer met formaten

De Summerplaces kussens ...

Lees meer
41 artikel(en)