Het is december en dat betekent dat de eindejaarsfeestdagen er weer aan komen. Over twee weken is het kerst en enkele dagen later gaan we spetterend het nieuwe jaar in. Kerst zijn feestelijke dagen, daarom moeten we er ook wat mee doen in huis! Gifts & More is klaar voor de kerst, er is veel keuze in kerstartikelen. Leg ze onder de kerstboom of hang ze er in, genoeg cadeaus voor jong en oud.

 

Kerst decoratie

December is dé maand om de u uit te leven met het decoreren. Voor de kerst zijn er veel artikelen in de nieuwe trends. Zo kunt u bijvoorbeeld een mooi plateau maken met kerst woonaccessoires erop. Een mooie zilverkleurige schaal met wat dennentakken erop maakt het al knus. Vrolijk het plateau nog meer op met de speciale kerstkaarsen. De kaarsen zijn verkrijgbaar in zilver en goud en in verschillende vormen zoals engelen, sterren en kerstbomen. Ook erg leuk zijn de nieuwe goudkleurige waxinelichthouders en de houten rendieren. Zet een aantal houten rendieren bij elkaar en het geeft een echte winterse kerstsfeer in uw vensterbank of op het kastje.

 

 

 Plateau met kerstkaarsen Houten rendieren Koeienlederen harten

In de kerstboom

Niet alleen het huis kan gedecoreerd worden, ook uw kerstboom kunt u naar hartenlust omtoveren naar landelijke sfeer. Heel leuk en erg origineel zijn de koeienlederen harten en sterren. U kunt deze in de kerstboom hangen, maar ook aan mooie kersttakken natuurlijk. Uw kerstboom zal er zeker niet hetzelfde uitzien als alle andere kersbomen. Er zijn nu ook leuke hangers die u in uw kerstboom kunt hangen. De hangers zijn goud met belletjes en figuren. Zo kunt u een belletjeshanger krijgen met onder andere dennenbomen en sterren. Niet alleen sierlijk, maar ook ontzettend origineel.

 

Woonaccessoires

Nu is dit natuurlijk niet het enige waarmee u uw huis kunt aankleden. Geef uw huis een warme sfeer met de andere kerstartikelen. Leg bijvoorbeeld een aantal leuke sierkussentjes op de bank, een kokosmat in kerstsfeer voor uw deur of een tochtkussen achter de deur om de kou buiten te sluiten. Hiermee creëert u letterlijk en figuurlijk warmte in uw huis.

 

Korting

Gifts & More biedt veel kerstartikelen aan in landelijke sfeer. Geniet nu nog tot en met 31 december 2013 van de kortingskorting van de Gifts & More Facebook. Selecteer uw favoriete kerstartikelen, like ons op Facebook en vul bij het afreken de kortingscode GMFACEBOOK in en u ontvangt van Gifts & More 50% korting op uw aankopen. Dat noemen wij een voordelige en originele kerst.