Teckel bank

De Teckel, van oorsprong de dashond, is een populaire hond in ons kleine landje. Vroeger veel gebruikt als jachthond, tegenwoordig een gezellig gezinshondje. Het rashondje komt in veel kleuren en maten. Neem bijvoorbeeld het bruine kortharige dashondje, ze kunnen zo statig staan. Wie de viervoeter in huis gehaald heeft, heeft liefde voor het ras. Waarom dan niet uw huis wat stylen met woonaccessoires die geïnspireerd zijn door de Teckel.

 

 

Teckel tuinbank 

In onze webshop hebben we al een ruime tijd een Teckel collectie met  sierkussentjes, tochtkussens, paraplu’s en meer. Nu breiden we onze collectie voor u uit. Om het plaatje compleet te maken introduceren wij met trots de Teckel tuinbank. Zijn naam verraadt het al, de bank is in de vorm van een Teckel. Het is een ideale bank, hij kan zowel binnen als buiten gezet worden.

 

Teckel tuinbank

Binnen en buiten

Met 141 centimeter lang en 65 centimeter hoog, is de bank groot genoeg om met samen op te zitten. De bank is aan de bovenkant afgevlakt zodat u gemakkelijk op de bank kunt zitte

 

n. De Teckel tuinbank heeft de statige houding die het hondje hoort te hebben. De bank kan binnen en buiten gezet worden. Hij is bijvoorbeeld geschikt om in de zomer buiten te zetten en in de winter kan hij zo naast de openhaard.

Teckelbank Teckel

Teckel collectie

Met z’n mooie bruine kleur en gedetailleerde vormen is de bank een echte eye-catcher, zowel in huis als in de tuin. Hij zal zeker niet onopgemerkt blijven bij uw gasten. Wie de bank nog wat een

 beetje extra wilt geven, kan er nog wat sierkussentjes op leggen. Sierkussentjes met Teckels erop natuurlijk. Bekijk de gehele Teckel collectie en style uw huis zoals u wilt.