Steeds meer mannen dromen ervan: een echte man cave. Het is de door jou ontworpen ruimte in het huis, de schuur of andere plek waar jij als man echt jezelf kan zijn. En die plek heeft natuurlijk ook man cave items nodig! Maak met de onderstaande mancave spullen jouw plek de ideale ruimte waar jij zo nu en dan even 100% een man kunt zijn.

 

Leren kussens voor jouw man cave

 

Kussens zijn essentieel voor jouw mannenstulpje. Ze geven jouw bank een stijlvolle uitstraling en je kunt er heerlijk in wegzakken. Vooral bij een leren bank staan leren kussens perfect. Kies bijvoorbeeld kussens van koeienleer die met hun gevlekte uiterlijk in mooi contrast staan met het meubel. De kussens van echte koeienhuid zorgen ervoor dat de robuuste sfeer in jouw man cave des te meer voelbaar is!

Zijn kussens van echt leer toch niet helemaal wat je zoekt? Overweeg dan een Gobelin kussen. Deze kussens zijn gemaakt met een speciale weeftechniek waardoor ze van uitstekende kwaliteit zijn. Ga voor een kussen met klassieke afbeelding zodat jouw man cave die stijlvolle jaren twintig feel krijgt.

leren kussen koeienhuid  leren kussens koeienhuid grijs

Een metalen klok voor een industrie look

Industriële accessoires zijn helemaal van nu. Denk aan metalen items met prachtige karakteristieke roestvlekken. Veel vrouwen zijn er niet gek op, maar jij bent natuurlijk vrij om een industriele klok aan te schaffen voor in jouw man cave! De metalen klok staat bijvoorbeeld schitterend bij een bakstenen muur, met deze combinatie kun je eenvoudig de industrie look benadrukken. Heb je een andere achtergrond? Geen probleem, de metalen klok staat goed bij veel verschillende kleuren en patronen door zijn neutrale grijze kleur.

 industriele klok industrie klok industriele klok - industrie klok

man cave items - mancave spullen

 

Een koeienkleed als man cave decoratie

Bij een echte mannenruimte mag een koeienkleed niet ontbreken. Een koeienhuid straalt mannelijkheid en karakter uit. Laat hem prachtig matchen met je bank, stoelen of leren kussens! Een koeienkleed is te verkrijgen in verschillende kleuren en vlekpatronen, van zwart wit gevlekt tot effen bruin. Wanneer je wat anders wilt dan een koeienkleed kun je kiezen voor een huid van een rendier, springbok of damhert!

koeienkleed van koeienhuid - beige koeienkleed van koeienhuid - zwart wit springbok vel - mancave inrichten

Kleine must haves voor echte mannen

‘It’s all in the details’ en dat geldt ook voor jouw man cave. Denk bijvoorbeeld aan de toepasselijke ‘Members Only’ mat voor bij de deur. Leg een gewei bieropener standaard op tafel en vul lege plekken op kastjes en tafels met decoratie als hoorns en schedels. Het geheel zal zonder twijfel een mannelijke uitstraling hebben en een lust zijn voor het oog.

 

Muurdecoratie

Veel mannen denken dat ze geen decoratie voor aan de muur nodig hebben om hun mannenstulpje een succes te laten worden. Niets is minder waar. Woondecoratie aan de muur kan ervoor zorgen dat jij je helemaal thuis voelt in je man cave. Het creëert sfeer, status en is ook nog leuk om naar te kijken! Met prachtige metalen of realistische decoratie schedels kun je bijvoorbeeld eenvoudig lege plekken aan de muur vullen.