Lente woonaccessoires

De bloemetjes beginnen te bloeien, de dagen worden langzaam langer en wanneer je in de ochtend uit bed stapt, is het al lekker licht. Heerlijk, de lente begint al te kriebelen. Weg met die sombere winterdagen en grauwe kleuren. Kom maar op met de vrolijke en frisse lentekleuren. Bij het begin van de lente hoort een nieuwe en zonnige inrichting. Gifts& More heeft nu een erg leuke nieuwe serie met kleurige bloemenprints voor het voorjaar, perfect voor deze lente!


Zitkussens met bloemenprint

Bij deze langer wordende dagen kan de tuinset ook weer uit de schuur gehaald worden. Met de zitkussens met bloemenprint fleur je de tuinset mooi op! De bloemen zitkussens zijn in verschillende kleuren te koop. Van optimistisch geel tot een heldere witte kleur. Natuurlijk hoef je deze zitkussens niet op de tuinset te gebruiken, binnen op de bank of op een stoel staan ze ook erg mooi!


Bloemenserie

De nieuwe serie heeft behalve zitkussens ook sierkussens, paraplu’s en deurmatten. De sierkussens hebben een soortgelijke bedrukking als de zitkussens en de deurmatten. De deurmatten kan je binnen gebruiken en zijn te krijgen in verschillende kleuren en soorten bloemen. De binnenmat is 75x50x1cm, ook kan je deze deurmat in de wasmachine wassen.

Opvouwbare bloemenparaplu

In Nederland kan de lente soms verrassend regenachtig uit de hoek komen. Met de bloemenparaplu’s uit de nieuwe collectie ben je daar tegen beschermd. De paraplu’s hebben de vorm van een bloem en zijn in verscheidene kleuren verkrijgbaar. De bloemenparaplu is lekker compact, je kan hem namelijk volledig opvouwen. Makkelijk voor in je tas!


Deze nieuwe serie met fleurige bloemenprints maakt je huis helemaal klaar voor de lente.