Het overkomt iedereen wel eens: je wilt een cadeautje kopen voor iemand anders, maar je kan echt niet bedenken wat je nou eigenlijk moet geven. Als je eens een keer wat anders wilt geven dan een gevuld envelopje of een cadeaukaart - maar je wilt wel op safe spelen - hebben wij een belangrijke cadeautip voor je!

 

Houd bij het kopen van je cadeau rekening met functionaliteit en eenvoud, dan kan het eigenlijk niet misgaan. Denk bijvoorbeeld aan keukenaccessoires zoals glazen of mooie houten kommen. Die komen altijd van pas, tenslotte moet ieder mens eten en drinken. Maar ook andere dingen kunnen verrassend genoeg heel geschikt zijn als leuk neutraal cadeau. Wij hebben een aantal voorbeelden voor je.

 

Een mooie plaid

Aan een plaid heb je altijd wat. Je kunt jezelf erin wikkelen op koude avonden, maar je kunt een deken ook heel goed gebruiken om op te zitten tijdens het picknicken bijvoorbeeld. De mogelijkheden zijn eindeloos met een plaid! Kies een deken die neutraal van kleur en patroon is, zo past hij heel goed in elk huis. Kleuren zoals wit, zwart, grijs en bruin passen in bijna elk interieur. Een plaid met een dergelijke kleur is heel geschikt voor zowel mannen als vrouwen. 

plaid - deken - grijs gypsy deken - picknickdeken

Een handig schootkussen

Een schootkussen is bijzonder praktisch. Zowel de mensen die graag voor de televisie eten als de mensen die met een kop koffie een boek willen lezen hebben baat bij een laptray! Een schootkussen is in feite een dienblad met een kussen eronder. Dit kussen zorgt voor stabiliteit en comfort. Ga voor een laptray met een neutraal blad. Zo zijn er bijvoorbeeld varianten met een rotan- of houtlook die het altijd wel goed zullen doen!

schootkussen - laptray laptray - schootkussen

Fotolijstjes met herinneringen

Vooral iemand die wat dichter bij je staat, kun je hier een groot plezier mee doen. Zoek de mooiste foto’s van jou en de ander op en doe ze in een prachtig fotolijstje. Herinneringen zijn waardevol en de ontvanger zal het ongetwijfeld waarderen dat je er iets mee hebt gedaan. Kies een fotolijstje met een neutrale kleur. Wit, zwart en bruin passen bijvoorbeeld overal bij. Een mooi fotolijstje is daarnaast een cadeau dat niet veel hoeft te kosten. Oftewel; met een fotolijst en een mooie foto heb je een bijzonder presentje voor een laag budget!

zweef fotolijst Houten fotolijsten