Landelijke inrichting: een tijdloze interieur stijl

Een stijl die nooit uit de mode raakt is de landelijke inrichting. Een landelijke interieur zorgt voor een warme en gezellige sfeer in huis. Landelijke woonaccessoires zorgen voor een thuisgevoel na een lange dag, om heerlijk op de bank even bij te komen. De landelijke stijl combineert zachte bruintinten met gebroken wit. Volledig wit kan in een landelijke inrichting in combinatie met ruwe en natuurlijke materialen. De landelijke stijl combineert vaak verschillende ruwe materialen met elkaar, wat een originele uitstraling geeft. Voor de zomer zijn landelijke woonaccessoires in beigetinten een aanrader, dit geeft de woonkamer een open maar gezellige sfeer.

 

Landelijke woonaccessoire Hanger vacht Landelijke kaarsen

Natuurlijke materialen bij een landelijk interieur

Verwacht veel hout en andere natuurlijke materialen bij een landelijke interieur. De meesten vinden een geheel nieuwe woonkamer een iets te grote stap. Maar dit is gelukkig helemaal niet nodig. Een combinatie van verschillende natuurlijke materialen geeft al de landelijke uitstraling. Gebruik bijvoorbeeld ruw houten woonaccessoires, zoals houten hangers in een hartvorm voor een rustieke look.

Het ruwe hout in combinatie met zachte bruintinten kussens geeft de woonkamer een landelijk gevoel. Alle woonaccessoires die typerend zijn voor een landelijk interieur vindt u bij onze Back2Nature collectie. Voor de zomerperiode kan een landelijk stijl prima passen. Zacht gebroken wit tinten gecombineerd met houten materialen is dan een aanrader.

Dierenaccessoires bij een landelijke inrichting

Dieren horen bij de landelijke stijl. Denk hierbij aan geweien, vachten en hoornen. Geen zorgen, alle dierlijke woonaccessoires van Gifts & More zijn 100% natuurlijk. Dit houdt in dat de afworpstangen zijn verzameld door boswachters. Herten verliezen hun afworpstangen in de lente en deze worden door de boswachters gevonden. Een groot zacht vacht onder een saloontafel is een echt pronkstuk in de woonkamer. De vachten van Gifts & More zijn een bijproduct van een Nomadenvolk uit Noord-Europa. Wij kopen deze vachten van hen, 100% eerlijk en natuurlijk.

Liever iets kleiner beginnen? Dat kan. Begin klein met sierkussens, kaarsen maar ook lampenvoeten. Een paar kleine aanpassingen zijn al vaak genoeg om de sfeer in een woonkamer geheel te veranderen. Lees ook het blog artikel over interieur accessoires die sfeervol en praktisch zijn! Toe aan iets compleet anders, bekijk onze collectie Gobelin kussens voor een unieke sfeer in uw woonkamer.