De woonkamer is de leefruimte van elk huis. Het is de ruimte waar u zich even kunt ontspannen na een dag werken en waar het gezin bij elkaar komt. Sfeer in de woonkamer is dan ook voor de meeste mensen erg belangrijk. De juiste interieur accessoires helpen hierbij. Sfeer in huis kan met behulp van landelijke sierkussens en gezellige kaarsen. Maar er zijn ook genoeg andere praktische interieur accessoires. Deze woonaccessoires brengen niet alleen sfeer in huis, maar hebben ook een zeer functionele eigenschap. Wij geven u interieur ideeën die handig en sfeervol zijn.

 

LaptraysInterieur accessoire 1: Laptrays- handig voor uw laptop of als u even op de bank wil eten

Misschien niet het eerste als u denkt aan een woonaccessoires. Maar een laptray ligt toch vaak naast de bank op een kast. Volop in zicht dus. Een laptray is handig als u de laptop op schoot wil of even niet aan tafel wil eten. Daarnaast zijn ze ook vaak te vinden in de slaapkamer, voor een ontbijt op bed. Multifunctioneel is een laptray. Gifts & More heeft verschillende laptrays, zoals een laptray met chihuahua’s of een laptray met een grappige tekst. 

 

 

Deurstoppers dierenInterieur accessoire 2: Deurstoppers- deurstoppers van honden en katten

Deurstoppers zijn natuurlijk om de deur open te houden of een meubelstuk te beschermen tegen opslaande deuren. Tegenwoordig zijn er genoeg leuke en unieke deurstopper. Deurstoppers in de vorm van een leuke kat of hond. Deze deurstoppers zijn ook prima te gebruiken puur als decoratie of als boekensteun

 

 

 

TochtkussensInterieur accessoire 3: Tochtkussens- sfeervol en houdt de kou buiten

Langwerpige tochtkussens zijn uiterst geschikt voor tocht kieren onder de deur. Dit zorgt ervoor dat de warmte binnen blijft. Tochtkussens zijn niet alleen functioneel maar brengen ook extra sfeer in de woonkamer of slaapkamer. Tochtkussens kunnen namelijk ook heel goed geplaatst worden in de slaapkamer of op een bank. Er zijn verschillende tochtkussens: leuke met konijntjes of andere dieren, maar ook in de Lounge Club stijl. 

 

 

 

Hangers krijtbordInterieur accessoire 4: Hangers & haken- handig als notitieblokje of om iets op te hangen

Hangers zijn leuk voor aan de kastjes van de keuken of in de woonkamer. Ze geven een speels effect, vooral als u meerdere heeft in verschillende formaten of designs. Er zijn bijvoorbeeld houten en lederen hangers, voor een landelijke stijl. Maar er zijn ook hangers van krijtbord. Erg praktisch als notitieblokje voor in de keuken! Even snel een ingrediënt opschrijven wat u nog in de supermarkt moet halen of die ene afspraak die u echt niet mag vergeten.

 
Iedereen heeft ze wel: kapstokhaken en hangers voor de hand- en theedoeken. Deze woonaccessoires hoeven zeker niet saai te zijn. Er zijn genoeg haken met een leuke tekst. Zoals een kleine hanger met de tekst ‘keys’ speciaal voor uw (reserve)sleutels, handig voor in de meterkast. Of voor de dierenliefhebbers een kop van een mopshond of chihuahua! Gifts & More heeft ook speciale wandhaken voor de hondenriem.


Kokos deurmat met tekstInterieur accessoire 5: Deurmatten en binnenmatten- schoon huis en een warm welkom

In ons vorige blogartikel kon u al lezen waarom deurmatten zo praktisch zijn. Een goede deurmat kan 80% vuil buiten huis houden. Gifts & More heeft een ruim assortiment unieke deurmatten van hoge kwaliteit. Als u meer wil weten over de deurmatten, lees dan gerust hier ons vorig blogartikel.

 

 

 

 

Genoeg woonaccessoires die niet alleen sfeervol zijn maar ook erg praktisch! Neem een kijkje in ons assortiment voor een compleet overzicht.