Als het lekker zomersweer buiten is, gaan wij weer massaal buiten eten en barbecueën. Terecht, want eerlijk is eerlijk zo vaak kunnen wij dat niet in Nederland. Bij zo’n gezellig avond hoort natuurlijk wel een prachtig gedekte tafel en een sfeervolle tuin. Dat hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met de interieur accessoires zoals keukentextiel, sierkussens en windlichten van Gifts & More heeft u zo een sfeervolle tuin.

 

Interieur accessoires van Summerplaces

De collectie Summerplaces heeft zachte strandtinten, perfect dus voor een zomerse barbecue. De collectie bestaat uit placemat, theedoeken en schorten. U kunt kiezen voor één tint (beige, gebroken wit of grijs) of iets speelser en meerdere tinten gebruiken. Voordeel is dat het textiel allemaal uitwasbaar is, knoeien mag dus gewoon. Nog een voordeel is dat de schorten vrij lang zijn, als olie gaat spetteren komt dit dus niet op de blote benen. 

Sierkussens Summerplaces Sierkussens Summerplaces


Deze interieur accessoires kunt u natuurlijk ook binnen gebruiken aan de dinertafel. Van deze collectie zijn er ook tassen, makkelijk om mee te nemen naar bijvoorbeeld het strand of een picknick. Daarnaast zijn er ook sfeervolle sierkussens. Zo kunt u uw etentje buiten geheel in dezelfde stijl brengen. Een paar sfeervolle sierkussens en placemats en u buitentafel ziet er gelijk sfeervol uit, helemaal klaar voor de barbecue. De sierkussens zijn er trouwens in verschillende formaten. Ook vrij grote kussens voor op de loungeset. De hoezen van deze sierkussens zijn wasbaar, geen paniek dus met deze katoenen sierkussens. 


Tip: de collectie Lounge Club van Gifts & More is een prachtige collectie voor zomerse avonden. Deze collectie heeft keukentextiel, ovenwanten, theedoeken en noem maar op. Handig is dat er ook matraskussens zijn voor op de tuinstoelen. Maar ook tochtkussens om te voorkomen dat het tocht in de woonkamer. Bekijk de collectie hier.

 
Sfeer buiten in de tuin met interieur accessoires

Naast een prachtige gedekte tafel in de zomerse tinten, zijn er genoeg andere interieur accessoires voor extra sfeer in de tuin. Een paar kaarsen op tafel maakt van een avond buiten, gelijk iets romantisch en sfeervol. Een ander interieur idee zijn windlichten. Gifts & More heeft een ruim assortiment windlichten. Deze windlichten zijn speciaal voor buiten. Dankzij de windlichten zijn de kaarsen beschermd tegen de wind en kunnen ze uren aanblijven. Niet alleen handig tegen de wind, maar ook als er kleine kinderen zijn. Dankzij het glas is de kaars beschermd, tegen wind maar ook tegen nieuwsgierige kindervingers.

 
Er zijn kleine windlichten die op de gedekte tafel kunnen staan en een landelijke sfeer hebben. Maar ook prachtige grote windlichten, van bijvoorbeeld aluminium. Dit past perfect bij de brocante stijl. De windlichten staan mooi naast de tuindeur of gewoon in een hoek. De windlichten zijn van hoge kwaliteit en waaien niet zo 1-2-3 om.

 
Interieur accessoires voor als het buiten afkoelt

Sierkussens Softline en kledenBuiten eten is in de zomer heerlijk en meestal eindigt het in heel wat uren natafelen. Het kan buiten snel afkoelen. Gifts & More heeft daarvoor heerlijke en grote kleden. De kleden zijn superzacht en voelen heerlijk aan, er zijn verschillende patronen in de kleden (bijvoorbeeld franjes en roesjes). De tinten zijn grijs en beige. Deze zachte kleden passen goed bij de landelijke sfeer maar ook bij de collecties Summerplaces en Lounge Club. De kleden komen uit de collectie met de zeer bijpasselijke naam Softline. Met de kleden kunt u heerlijk op de tuinbank of tuinstoel natafelen.

 

 

Gifts & More heeft nog andere stijlen keukentextiel en interieur accessoires. Die u gerust hier even kunt bekijken. Er zijn ook placemats van polyester, die makkelijk afneembaar zijn. Wij hebben in ieder geval al zin in de zomerse avonden met een prachtige gedekte tafel vol lekkere hapjes. Neem ook eens een kijkje bij onze woonaccessoires. U kunt alle interieur accessoires eenvoudig online bestellen. Vragen? Neem dan gerust met ons contact op.