Het thuisgevoel begint al bij de deur en dus bij de de deurmat! Een deurmat is het eerste wat u ziet bij binnenkomst en het laatste bij vertrek. Een deurmat is ook zeker geen overbodige luxe. Een juist geplaatste deurmat kan 80% van het vuil buiten huis laten. Een handige tip is dan ook om een buitenmat voor de deur te plaatsen en een binnenmat in uw gang. Zo bespaart u een keer stofzuigen in de week. Een kokosmat is dus niet alleen een warm welkom maar ook een zeer praktisch woonaccessoireGifts & More heeft verschillende kokos deurmatten,  één kokos deurmat is gemaakt van ongeveer 40 kokosnoten. De kokosmat is handgemaakt in Zuid India en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Voordeel is dat de kokos deurmatten in verschillende maten zijn. Een deurmat op maat voor elke voordeur.


Kokos deurmatten 

Tegenwoordig zijn er genoeg grappige en leuke deurmatten te koop. De kokos deurmat is erg functioneel vanwege de vele kokosharen, maar hoeft zeker niet saai te zijn. De kokos deurmatten zijn verkrijgbaar in verschillende leuke ontwerpen. Geen standaard bruine kokosmat meer. Gifts & More heeft speciaal voor de zomerse periode kokosmatten met gekleurde bloemen. De deurmatten zijn vrolijk maar met stijl. Van dezelfde stijl zijn ook sierkussentjes en andere woonaccessoires, zodat u één en dezelfde stijl in en om uw huis kan creëren. Verder zijn er deurmatten met designs zoals een Franse lelie. Neem eens een kijkje in onze collectie voor alle verschillende deurmatten


Deurmatten met tekst

De deurmat met tekst zijn voor diegenen die van een beetje humor houden. Deze deurmatten hebben grappige teksten voor een warm en onvergetelijk welkom. Een paar voorbeelden van deze deurmatten ziet u hieronder.

 

Kokos deurmat met tekstKokos deurmat met tekst Kokos deurmat met tekstKokos deurmat met tekst

 

Het eerste voorbeeld is de deurmat met de tekst ‘’A woman’s work is never done, come back tomorrow!’’  spreekt voor zich. Een eigenwijze tekst voor vrouwen die geen genoegen nemen met de standaard deurmat. De tweede deurmat sluit hierbij goed aan, met de tekst ‘’Hotel Mama’’. Een grappige deurmat voor alle moeders. Misschien een leuk idee voor Moederdag? 

Deurmat nummer drie en vier zijn een tikkeltje bijdehand, maar op een humoristische manier. De deurmatten maken een indruk, die uw gast niet zo snel zal vergeten. U zult geheid veel aandacht krijgen met deze deurmatten van Gifts & More. Meer weten over deze deurmatten met tekst? Lees ons vorig blogartikel over deurmatten met grappige teksten hier

 

Deurmat met dierenafbeeldingen

Gifts & More heeft veel woonaccessoires met dierenafbeeldingen en het assortiment deurmatten heeft natuurlijk ook dierenafbeeldingen. Heeft u bijvoorbeeld een chihuahua als huisdier? Een leuk idee is een deurmat met een afbeelding van een chihuahua voor uw voordeur. Er zijn verschillende deurmatten met dierenafbeeldingen. Afbeeldingen van honden, katten, paarden, schapen en nog veel meer. Zo kunt u blijven afwisselen en uw gasten blijven verrassen. 

Gifts & More heeft ook binnenmatten met dierenafbeeldingen van nylon. Ideaal om de natte schoenen droog te maken. Hierdoor krijgt u geen vieze vlekken in uw gang. 

 

Kokos deurmat hond Kokos deurmat koe Kokos deurmat konijn Kokos deurmat hert

Deurmat met antisliplaag en binnenmatten

De multimatten van Gifts & More hebben een handige antisliplaag aan de onderkant. Hierdoor blijft de kokos deurmat keurig op zijn plek. De multimatten hebben teksten die gelijk een welkom gevoel geven, zoals de tekst ‘Welcome Home’ of ‘Relax You’re Home’. De multimatten zijn er in XL maten (120 x 40 cm) en in standaarmaten van 73 x 43 cm. 

De binnenmatten van Gifts & More zijn gemaakt van polyamide, ook wel nylon genoemd. Dit materiaal zorgt ervoor dat u met droge schoenen naar binnen gaat. Het voordeel van deze stof is dat het wasbaar is. Ook de binnenmatten van Gifts & More hebben een antisliplaag, u hoeft zich dus geen zorgen te maken om uit te glijden. De binnenmatten hebben printen van vrolijke bloemen, afbeeldingen van dieren, typische herfstsferen, Aristo dieren en de Amerikaanse of Engelse vlag. Volop keuze. 

 

Tip om uw kokos deurmat schoon te houden

De kokos deurmat vangt veel vuil op, wat natuurlijk positief om uw huis schoon te houden. Dit betekent wel dat de deurmat één keer in de zoveel tijd moet worden schoongemaakt. Het beste is om de deurmat mee te nemen bij een stofzuigbeurt. Maar, na een verloop van tijd zakt het zand en ander vuil diep in de vezels van de deurmat. Een goede tip is om de deurmat op de kop te leggen en vervolgens te stofzuigen. Nog steeds niet goed schoon? De ouderwetse mattenklopper doet al veel wonderen om het vastzittende zand los te maken. Zo blijft de binnenkomst in uw huis schoon en aangenaam, precies waar de deurmat voor is bedoeld. 

Bekijk onze collectie deurmatten en vindt er één voor uw voordeur. 

 

Kokos deurmat