Op zoek naar een origineel kraamcadeau idee?

Een pasgeboren baby, dat betekent feest en op zo’n mooi moment wilt u natuurlijk een origineel baby cadeau geven. Iets wat blijvend is en waar zowel moeder als kind gelukkig van wordt. Een inspirerend kraamcadeau idee is bijvoorbeeld een super zachte konijnenknuffel waar u de geboortedatum op laat borduren. Zo geeft u een persoonlijk kraamcadeau dat blijvende indruk zal maken.

Bij Gifts & More kunt u een heel scala aan knuffels kopen; van uiltjes tot egels en van kip tot beer. Allen zijn van heerlijk zacht pluche, dus wanneer u als kraamcadeau een knuffel wilt kopen, zit u bij Gifts & More goed. Het konijn leent zich het beste voor het cadeau idee in combinatie met het borduursel; het zijn de schattige flaporen die het hem doen.

Een andere leuke baby cadeau optie is de combinatie van een lammetjes kussen met een lammetjes dekentje; hiermee is de kleine snel in de wolken. Naast dat deze combinatie er leuk uitziet, is het ook nog eens heerlijk zacht en beschermend om een goede nachtrust te garanderen.

Ten slotte heeft Gifts & More ook een hele speciale knuffel in het assortiment, de guardian angel. Dit is een pluche engel beer die als een ware beschermengel waakt in de kinderkamer.

Al de bovenstaande kraamcadeau ideeën kunt u online bestellen in onze woonaccessoires en cadeau webshop

Note: 
Bij Gifts & More zelf kunnen we geen naam op het kraamcadeau borduren. 
Hiervoor kunnen wij aanbevelen:
Blokborduren.nl
Kerkstraat 5  
8051 GJ Hattem038 375 8320

Voorbeelden van een kraamcadeau waarbij de naam in de oren van de knuffels zijn geborduurd:

Kraamcadeau idee

Origineel kraamcadeau idee