Nieuwe vormgeving en indeling

Onze huisstijl en webshop heeft vandaag een metamorfose ondergaan. De webshop is nu moderner, frisser, overzichtelijker, gebruiksvriendelijker en vooral... meer stijlvol. Hiermee sluit de uitstraling veel beter aan bij het assortiment van Gifts&More. 

Laat je inspireren

In de nieuwe webshop is er een prominente ruimte gekomen voor inspiratie. Wij willen mensen inspireren. Bij een foto van een losse accessoire komt dit niet altijd goed tot zijn recht. Op onze inspiratiepagina's kan je goed zien hoe de woonaccessoires sfeer aan een ruimte geven. Wij hebben het idee om inspiratie te geven voor uiteenlopende thema's en stijlen. Zoals inspiratiepagina's met als thema 'dieren' en inspiratiepagina's met als stijl 'landelijk wonen'. Op de foto's zie je vaak sfeerimpressies van woonkamers, keukens of tuinen waarin onze accessoires zijn geplaatst. Bij deze sfeerimpressies plaatsen wij ook links naar de accessoires in onze webshop die in de foto zijn gebruikt zodat u deze eenvoudig kunt bestellen en niet onze hele webshop hoeft te doorzoeken.

 

Eenvoudig navigeren
Met een paar klikken vind je wat je zoekt. Wij hebben onze navigatiestructuur ook geoptimaliseerd. Zo hebben wij nu een klein menu met highlights waarin onze belangrijkste items staan. De meest populaire categorieën hebben ook een eigen plek op de homepage gekregen.

 

Interactie
Wij vinden het belangrijk om goed contact met onze klanten te behouden. Social Media zoals Facebook en Twitter is daarom altijd prominent in beeld. Ook zijn wij benieuwd naar uw feedback en bieden wij u daarom de mogelijkheid om onze producten te beheren via de Feedback Company.

 

Introductieaanbiedingen

Ter gelegenheid van de introductie van de vernieuwde webshop heeft Gifts&More ook een aantal passende introductieaanbiedingen, zoals een prachtige stoel van 995,00 voor 695,00, een kokosmat van 29,95 voor 19,95 of een Teckel laptray van 19,75 voor 9,95. Bekijk hier alle aanbiedingen op GiftsMore.nl.