Het is herfst buiten, écht herfst. De bladeren vallen langzaam van de bomen, de dagen worden korter en het wordt kouder. Wanneer de regen tegen de ramen klettert en de wind rondom het huis suist, kruipen wij dan ook lekker op de bank met een kopje thee. Maar natuurlijk ook een fijne plaid om ons warm te houden. Heerlijk! We hebben verschillende soorten plaids. Van gypsy tot (imitatie)bont, tot Gobelin plaids. Eigenlijk is er voor iedereen wat wils. Landelijk, stoer, modern… Wij hebben voor elke woonstijl een plaid! Hieronder vind je onze favorieten.

Gypsy plaids

Deze plaids hebben een kleine 'glimmering' die zorgen voor een chique uitstraling. Een woord: wauw. We hebben de plaids in verschillende kleuren: wit, beige, grijs en goud. Heb je de openhaard lekker aan? Drapeer dan de plaid over de bank of stoel en creëer een luxe uitstraling. Ook leuk om te combineren met onze gypsy kussens.

(Imitatie)bont

Heerlijk warm zijn de plaids van (imitatie)bont. Kruip lekker op de bank met deze heerlijk zachte dekentjes. Of drapeer hem over je bed, zoals je in de afbeelding hierboven ziet. Creëer een echte winterse look met deze prachtige plaids!

Gobelin plaids

Hoe leuk zijn de plaids van Gobelin? Zoals dit typische plaid voor de wintermaanden. De plaids geven echt een landelijke uitstraling. Leuk in een oude boerderij, of juist in een supermoderne nieuwbouw woning. Net even anders en dat maakt het juist zo leuk!

Wij weten wel hoe we warm blijven deze herfst! Dit zijn onze favorieten. Wat zijn die van jou? Neem een kijkje in onze webshop en shop jouw favoriet hier!