De ECO-schoonloopmatten van Gifts&More toveren bij binnenkomst al een glimlach op uw gezicht. Door de anti-slip laag aan de onderkant van de mat struikelt u niet, waardoor u het  glimlachen dus ook niet direct weer zal vergaan. De deurmatten zijn verkrijgbaar in diverse thema’s. Erg leuk voor uw eigen interieur maar ook grappig om cadeau te geven.


ENTERTAINMENT
& DOOR POLICY

The 19th hole
Is het bij u thuis net zo gezellig als op de golfclub? Of is golf gewoon uw favoriete sport? Dan past deze grasgroene deurmat met golfthema perfect bij u! 

Nice Underwear
Ligt er een housewarming in het verschiet van iemand met een beetje gevoel voor humor? U behaalt geheid succes met dit originele cadeau,  met een vette knipoog.

You’re late. Again!
In elke familie en in elk bedrijf is wel een laatkomer te vinden. Bent u er helemaal klaar mee? Door middel van deze deurmat maakt u subtiel duidelijk dat u daar niet van gediend bent.

Ego & Shoes Outside
Wij Nederlanders houden er niet van als ‘iemand zijn kop boven het maaiveld uitsteekt’. Met deze doe-maar-normaal-dan-doe- je-al- gek-genoeg-deurmat, houdt u kapsones buiten de deur.

Oh no! Not you again.
Deze luxe schoonloopmat houdt visite met weinig gevoel voor humor op afstand. Visite met hetzelfde gevoel voor humor als u, zullen deze deurmat kunnen waarderen.

          


SPENDING THE HOLIDAY AT HOME


Resort All Inclusive

Bent u een gastvrouw ten top en doet u niets liever dan uw gasten tot in de puntjes verzorgen? Deze deurmat laat bij binnenkomst de visite zich al meer dan welkom voelen.

Franse lelie
De fleur-de-lys heeft verschillende betekenissen. Zo wordt het symbool regelmatig in combinatie gebracht met religie. Met name met Maria en Jezus. Kortom wilt u zich thuis god in Frankrijk kunnen voelen? Met deze stijlvolle deurmat bent u goed op weg.

Hotel Mama
Bent u die zoon of dochter die elke week/weekend heerlijk profiteert van het comfort thuis, maar eigenlijk nooit wat terug doet? Dit is dé kans om te laten zien dat je haar waardeert.

Lounge Club
Kunnen gasten bij u thuis echt even tot rust komen op trendy banken met prachtige bijpassende kussens? Deze vijf sterren deurmat maakt dit gevoel compleet.

Home Sweet Home
Waar ter wereld u ook verblijft en hoe bijzonder het daar ook is. Home is where the heart is.

Welkom Deurmat
Wij Nederlanders zijn op onze privacy gesteld en erg stipt. Zo zitten we precies om 17:30 uur aan tafel en is er gekookt voor het aantal gezinsleden dat mee-eet. Komt er overhoop nog iemand eten, wordt dat soms wel erg lastig. Maar met deze sierlijke deurmat in huis voelt de visite zich toch al welkom en wordt het u vergeven.

 

       


Wanneer deze sfeerbepalende deurmatten erg vies zijn geworden, kunt u deze reinigen in de wasmachine. Omdat de deurmatten van zeer goede ECO-kwaliteit zijn krijgt u bovendien 5 jaar garantie. Al deze modellen zijn nu verkrijgbaar in de Gifts&More webshop!