Hoe brengt u sfeer in uw huis? Een makkelijke manier is het opleuken met sierkussentjes. Ze zijn niet alleen leuk om te zien maar ook functioneel, ze zijn namelijk ook heerlijk om tegen aan te zitten. Gifts & More heeft ze in meerdere soorten en maten, ook de afbeelding is op elk sierkussentje weer compleet anders. Een andere kleur, een ander motiefje en een andere afbeelding. Genoeg keuze om het huis een sfeerboost te geven.

 

Sierkussentje van voor en achter

Voor de hondenliefhebbers zijn er schattige sierkussentjes met bijvoorbeeld een Franse Bulldog of een leuk mopshondje. Bij het ontwerpen van het sierkussentje met de Franse Bulldog is verder gedacht dan alleen de voorkant. Als u het sierkussentje omdraait, ziet u de achterkant van het hondenkopje. Dit zorgt ervoor dat het kussentje net wat meer heeft dan andere leuke sierkussentjes. Achter het portret van het hondje ziet u het pied de poule patroon. Iedereen heeft het wel eens gezien. Het valt goed op, maar straalt wel klasse uit.

 

Parmantig sierkussentje

Wilt u net wat meer klasse in de huiskamer dan het Franse Bulldogje met pied de poule achtergrond? Ook dit vindt u bij Gifts & More. Het is een mooi, geweven sierkussentje met een mopshondje. Het mopshondje is echter geen gewoon mopshondje. Het beestje draagt een statige rode jas, zoals u de hertogen van vroeger wel ziet dragen. Het hondje is afgebeeld op een beige achtergrond, dit maakt het geheel tot een chique kussentje met een rustige uitstraling.

 

Wild sierkussentje

Bent u meer van de wat wildere dieren? Dan bestaat voor u ook het sierkussentje met de kop van een hert. Het kussentje heeft een tartanmotief. Tartan staat bij veel mensen ook wel bekend als de schotse ruit. In dit geval is het  tartan uitgevoerd in bruintinten. De hertenkop is afgebeeld op een houten schild. Het indrukwekkende aan dit sierkussentje is het enorme gewei van het dier. Het pronkt in de huiskamer en zorgt voor een geweldige sfeer in huis.

 

Aristo Kat Lady sierkussentje

Als laatst is er altijd nog de kat. Op de ontwerpafdeling is het huisdier omgetoverd tot een ware, stijlvolle dame. De kat draagt een chique jurk, een parelketting en een kroontje. Ze wordt ook wel Aristo Kat Lady genoemd. Laat dit kussentje met de eer strijken in  uw woonkamer. Dit sierkussentje kan wel gezien worden als een echte must-have op het gebied van landelijke woonaccessoires. Er zijn nog veel andere sierkussentjes te vinden met andere dieren, maar dit zijn toch wel de favorieten van de landelijk ingerichte woonkamer.