Nieuwsgierig wat anderen op onze webshop besteld hebben? Of bent u misschien gewoon op zoek naar inspiratie voor uw interieur. Eén ding is zeker: het is altijd leuk om te zien wat anderen doen om sfeer in huis te brengen.

Wij geven u de top 5 van de meest verkochte woonaccessoires van het afgelopen jaar bij Gifts & More. Zo kunt u even een kijkje nemen in de woonkamers van anderen. Wat zijn uw favoriete landelijke woonaccessoires? 

 


 

Nummer 1: Paraplu hout teckel zittend

 

Teckel paraplu zittend

En dan de langverwachte nummer 1! Wat vonden anderen het leukste, mooiste of meest sfeervolle woonaccessoire van onze webshop?

Het is de paraplu met de opdruk van een teckel! Het regent natuurlijk vaak in Nederland en daar wilt u graag voorbereid op zijn. Met deze leuke teckel paraplu maakt u een sombere regenbui een stuk vrolijker. Helemaal wanneer u uw hond aan het uitlaten bent, is deze paraplu een echte blikkenvanger.

Niet alleen de paraplu met een teckel is populair. Ook zagen we dat veel woonaccessoires met de opdruk of in het figuur van een teckel favoriet zijn. Zoals de sierkussens en deurmatten met een teckel afbeelding erop . De teckel woonaccessoires zijn leuk voor uzelf of het perfecte cadeau voor een teckelliefhebber.

Gifts & More heeft ook een unieke teckelbank, leuk voor bij de voordeur of in de tuin. Naast de vele woonaccessoires hebben wij ook woonaccessoires met de opdruk van andere hondenrassen. Sierkussens met een Jack Russell of de chihuahua’s (de nummer 3 van deze top 5).

Of één van de leuke deurmatten of decoratieve woonaccessoires in een figuur van een hond.

 

Zelf een teckel liefhebber? Bestel dan de leukste woonaccessoires zoals de paraplu bij onze web shop. 

 


Nummer 2: Half kussen canvas konijntjes

 

Deze lieve konijntjes staan op plek nummer 2 van de meest favoriete woonaccessoires van het afgelopen jaar.

Dit canvas kussen heeft een fotorealistische opdruk van verschillende konijntjes. Deze sierkussens kunt u natuurlijk op de
bank plaatsen of buiten op de tuinmeubelen. Ook zien we deze sierkussens vaak terug op een kinderkamer of alsCanvas sierkussen konijntjes kraamcadeau. Combineer dit kussen met  tochtkussens met dezelfde konijnen, hierdoor creëert u een prachtig  geheel. Of wat dacht u in combinatie met sierkussens van een ander materiaal voor een speels effect?

De sierkussens zorgen het hele jaar door voor sfeer. Maar tijdens de paasdagen is dit kussen het allerleukste. Dieren als konijnen, kuikens en kippen zorgen toch voor het typische voorjaarsgevoel.

Benieuwd naar woonaccessoires met opdruk van een dier? Neem dan een kijkje in onze webshop en bestel uw sierkussens met deze leuke konijntjes. 

 

In week 31 laten wij zien welke woonaccessoire op de eerste plek staat van deze top 5. Houd de website en de Facebook pagina dus in de gaten.  


Nummer 3: Sierkussen met vrolijke chihuahua’s

 

Sierkussen chihuahua

Op plek 3 van onze top 5 meest verkochte woonaccessoires van het afgelopen jaar staat het sierkussen met een opdruk van chihuahua’s. De 
grappige chihuahua’s op het kussen dragen een stoere outfit. Het crèmekleurige kussen is voor iedereen die van een beetje humor houdt of gewoon gek is op chihuahua’s. Voordeel van dit sierkussen: de hoes is van 100% katoen, dus de hoes kan eenvoudig gereinigd worden.

Combineer dit sierkussen met kussens van andere hondenrassen of gewoon met effen kussens. Niet alleen dit kussen is populair maar ook andere woonaccessoires met het thema chihuahua’s zijn favoriet. Bijvoorbeeld de paraplu’s met de opdruk van de leuke chihuahua’s.

Deze kleine hondjes brengen ongetwijfeld veel sfeer in uw woonkamer. Ook gek op chihuahua’s? Laat het ons weten of kijk gelijk op onze webshop. Klik hier om dit leuke sierkussen te bestellen!

 

In week 30 laten wij zien welke woonaccessoire op plek 2 staat van deze top 5. Houd de website en de Facebook pagina dus in de gaten.  


Nummer 4:  Handige en sfeervolle muurhanger Keys

 

Hanger KeysU kent het vast wel: de zoektocht naar uw sleutels. U bent niet de enige met dit probleem, want op nummer 4 van de meest favoriete woonaccessoires staat deze handige muurhanger. De hanger heeft de toepasselijke titel ‘Keys’. Hang dit rekje bijvoorbeeld in de hal om zo eenvoudig uw sleutels op te bergen. Zo hoeft u nooit meer te zoeken naar uw sleutels.

De hanger is gemaakt van aluminium net als onze andere hangers. Zo kunt u op de webshop hangers vinden in dezelfde stijl, maar dan met de tekst ‘Home Sweet Home’ of ‘Welcome’. Voor de hondenliefhebbers hebben wij ook speciale wandhaken voor de hondenriem of in een figuur van een hond.

De wandhaken passen uitstekend bij de brocante en landelijke interieurstijl. Voor de landelijke woonstijl zijn er ook wandhaken in de vorm van geweien, herten en ander wild.

Bestel hier de muurhanger ‘Keys’ zodat ook u nooit meer hoeft te zoeken naar uw sleutels.

 

In week 29 laten wij zien welke woonaccessoire op plek 3 staat van deze top 5. Houd de website en de Facebook pagina dus in de gaten. 


Nummer 5: De grappige kokosmat Hotel Mama

 

De kokos deurmat met de grappige tekst ‘Hotel Mama’ staat op plek nummer 5 van de meest favoriete woonaccessoires bij Gifts & More. Deze kokosmat is gemaakt van maar liefst 40 kokosnoten! De kokosmatten van Gifts & More worden met de hand gemaakt op een eerlijke manier in Zuid-India.

Deurmat Hotel Mama

De grappige mat geeft uw gasten gelijk een onvergetelijk welkom. De deurmat is vooral leuk om cadeau te doen aan uw/een moeder of een vriendin. Wij gaven niet voor niets deze kokosmat cadeau voor Moederdag aan één van onze Facebook-fans.

De kokos deurmatten zorgen niet alleen voor een warm welkom. Maar deze woonaccessoires zijn ook nog eens hartstikke praktisch. Een juist geplaatste deurmat in combinatie van een schoonloopmat in uw gang, kan maar liefst 80% vuil buitenhuis houden. Lees er hier meer over, ons vorige blogartikel staat geheel in teken van de deurmat.

 

Natuurlijk hebben wij nog andere deurmatten met grappige teksten of leuke afbeeldingen. Bekijk de collectie deurmatten en laat uw visite met een brede glimlach uw huis binnen.

 

In week 28 laten wij zien welke woonaccessoire op plek 4 staat van deze top 5. Houd de website en de Facebook pagina dus in de gaten.