Woonaccessoires om het warm van te krijgen

De laatste weken begint het steeds kouder te worden. Winterkleding komt te voorschijn en de verwarming brandt aangenaam warm. Herken jij dit ook, maar wil je graag nog wat extra warmte in huis? Speciaal voor jou hebben wij onze top 5 woonaccessoires op een rijtje gezet.


Let op: als je minstens 2 artikelen bestelt, krijg je 25% korting op de totaalprijs*!

Mars & More Woondeken Bambi - 120x80 cm

1. Heerlijk zachte plaids om onder te kruipen

Onze nummer 1 kan niet missen: een plaid. Van welk woonaccessoire krijg je het nou warmer dan van een woondeken? Je kunt onze woondekens gebruiken als decoratie, maar wij kruipen er het liefst lekker onder. Heb je bijvoorbeeld het leuke plaid Bambi dat je hiernaast ziet al ontdekt? 

Vind direct jouw heerlijk zachte & warme woondeken >>

2. Sfeerverhogende kaarsen & windlichten

Mars & More Windlicht 37 cm

Je zou ervoor kunnen kiezen om de verwarming lekker hoog te zetten. Zo weet je zeker dat je het warm krijgt. Helaas zie je dit vaak ook snel terug in je energierekening. Een alternatief hiervoor is het branden van mooie, sfeerverhogende kaarsen. Dit scheelt je in je portemonnee én het is nog eens beter voor het milieu. Onze nummer 2 is dan ook het neerzetten van de mooiste kaarsen. Wij plaatsen onze gouden, zilveren en bronzen kaarsen in het stijlvolle windlicht dat je hiernaast ziet.

Bestel direct een van onze windlichten >>

Ontdek onze complete collectie kandelaren >>

Vind direct kaarsen in jouw favoriete kleur >>

3. Hou kou buiten met schattige tochtkussens

Het is makkelijker en voordeliger om kou buiten te houden dan je woning te verwarmen. 

Kou buiten houden kun je op verschillende manieren doen:

1. Zorg voor goede isolatie van muren en plafonds

2. Hou deuren en ramen zoveel mogelijk gesloten

3. Breng tochtstrips aan bij ramen en deuren


Dit zijn een aantal praktische manieren om kou buiten te houden, maar wij hebben de leukste oplossing! Onze nummer 3: gebruik tochtkussens. Plaats de mooiste tochtkussens bij deuren en ramen. Zo voorkom je niet alleen dat kou buiten blijft, maar breng je direct ook sfeer en dus warmte in je interieur. 

Bekijk onze complete collectie tochtkussens >>

4. Koop eens een andere lampenkap of -voetMars & More Lampenkap Dennenappels - Ø 25cm

Verlichting brengt warmte in je interieur. Met de juiste lampen kun je precies die sfeer creëren die jij wilt. Kies je voor een hanglamp? Of ga je voor een leuke tafel- of staande lamp? De combinatie van lampen, kaarsen en andere woonaccessoires zorgen voor een geslaagde balans.

Wist je dat het leuk is om af en toe een andere lampenkap of -voet te kopen? Met een kleine ingreep ziet je kamer er direct totaal anders uit.


Ga op zoek naar jouw favoriete lampenvoet >>

Ontdek de leukste lampenkappen >>

Mars & More Gouden Sierkussen - 40x60 cm

5. Kruip weg tussen een aantal nieuwe sierkussens

Tot slot vinden wij het erg fijn om in het najaar en de winter lekker veel kussens op de bank te hebben liggen. Lekker tussen al die kussens wegzakken en met een plaid over je benen heen kun je er helemaal tegenaan. 

Bestel dus eens een paar leuke sierkussens, zoals bijvoorbeeld het gouden kussen hiernaast. Plaats ze op je bank of stoel en je zult zien dat je kamer helemaal klaar is voor dit najaar.

Vind direct jouw favoriete sierkussens >>

 

*Deze actie loopt tot en met 31 december 2015