Mars & More Tashangers

Geniet jij ook zo van het mooie weer deze zomer? Heerlijk op het terras zitten met een wijntje in je hand en lekker mensen kijken. Dan herken je vast dit probleem: waar laat ik mijn tas? Op de grond wordt hij vies of, erger nog, misschien wel gestolen. Een extra stoel is er vaak ook niet en je tas op schoot houden is ook niet erg handig. Wij hebben de oplossing: een tashanger!

Wat is een tashanger

Een tashanger is een compact accessoire om je tas op te hangen aan bijvoorbeeld een tafel. Als je hem ziet, kun je je bijna niet voorstellen dat zo'n leuk klein sieraad jouw tas kan dragen. Maar niets is minder waar.


De tasdrager bestaat uit 2 delen:

  • Het voetje: dit is het gedeelte met de mooie steen dat je op tafel legt
  • De arm: het gedeelte waar je je tas aan hangt


Het voetje is voorzien van een rubberen onderkant en voorkomt schuiven. Bovendien zorgt het gewicht voor een stabiele ligging op tafel. Dankzij het draaibare scharniermechanisme van de arm kun je jouw tas er zo aan hangen. Nooit meer je tas op de grond of op een aparte stoel neerzetten, want zo heb je jouw tas altijd binnen handbereik.

De voordelen van een tashouder

 Je weet nu wat een tassenhouder is. Voor het gemak zetten we nog even enkele voordelen voor jou op een rijtje:

  • Je tas wordt minder snel gestolen: je hebt er namelijk meer zicht op
  • Voorkomt dat iemand over jouw tas struikelt
  • Houd je tas schoner
  • Je handtas dicht bij je
  • Altijd een mooie plek voor je tas


Wij gebruiken onze tassenhanger vrijwel overal. Van kantoor tot openbaar toilet en van bioscoop tot café. Wij gaan de deur niet uit zonder onze tashanger. Ben jij al overtuigd?

Leuk om te geven, leuk om te krijgen

Een tashanger is zo al leuk als cadeau, maar wij maken het extra speciaal. Wij leveren jouw tashanger altijd in een speciaal doosje. Zo'n doosje waar je een mooi sieraad in bewaart.

Oftewel een tashanger van Mars & More: hét cadeau voor iedere vrouw!

Bekijk direct onze collectie Mars & More tashaken >>