Breng het zomer gevoel alvast in huis met woonaccessoires. Je hebt geen strand in de buurt nodig, er zijn genoeg woonaccessoires online in de stijl van de lente en de zomer. Wij geven u  inspiratie voor in uw woonkamer. Tijd om wat lichte en frisse kleuren in huis te brengen. Zet dus niet alleen de bloemetjes buiten, maar haal de zomerse stijl ook naar binnen!

 

sierkussens sierkussens sierkussens 

Woonkamer idee met sierkussens

Een woonkamer idee zijn de sierkussens uit de collectie Summerplace, de kussens zorgen voor dat echte strandgevoel. De kussen zijn er in verschillende formaten en bestaan uit zandtinten, lichtgrijs en gebroken wit. De typische strandtinten. Deze stijl kussens zijn ook geschikt voor in de tuin. U hoeft geen zorgen te maken voor knoeiende kinderen tijdens een barbecue. De kussenhoes kan gewoon in de wasmachine, erg handig!  


Zomerse stijl als woonkamer inspiratie

Een tweede zomerse stijl is de Lounge Club collectie. Deze stijl heeft verschillende sierkussens in wit-en grijstinten. De sierkussens hebben een meer romantische uitstraling dan de sierkussens van de Summerplace collectie. De kussens hebben witte teksten als “Lounge Club’’ in sierlijke letters. De kussens zijn er in heerlijke grote formaten (30 x 70 cm) en ook ronde kussens, handig voor op de bank. Deze collectie heeft ook dikke matraskussens, ideaal voor op de buitenstoelen. Zo kunt u  de woonkamersfeer door naar buiten trekken. 


Landelijke stijl combineren in de lente

Voor een landelijke stijl zijn de Softline sierkussens geschikt. Deze kussen zijn ook goed te combineren met de Summerplace en de Lounge Club. De Softline kussens zijn gemaakt van super zachte materialen, lekker voor een avondje op de bank. Er zijn verschillende patronen zoals ribbel, roosjes en veren. De kussens hebben dezelfde zachte tinten als de andere stijlen: beige, gebroken wit, taupe en lichtgrijs. Van de zachte stoffen zijn ook kleden, ideaal voor late zomeravonden buiten in de tuin wanneer het wat afkoelt. De kleden zijn groot, namelijk 130 x 180 cm.

 
Speciale lentecollectie van Gifts & More

Speciaal in teken van de lente heeft Gifts & More een lentecollectie. De lentecollectie bestaat uit felle kleuren met grote bloemen. Er zijn verschillende zitkussens met felle bloemen voor binnen en buiten. Maar ook deurmatten voor een gelijk zomers welkom. Omdat Nederland toch bekend staat om het onverwachtse regenbuien heeft Gifts & More ook paraplu’s in felle kleuren! Voor meer informatie over deze lentecollectie, lees ons vorig blogartikel


Klaar om de woonkamer inrichting een zomerse draai te geven? Bestel nu de sierkussens bij Gifts & More