Verlichting in een huis bepaalt grotendeels de sfeer in de woonkamer. Verlichting kan de sfeer maken of breken. Felle verlichting komt koud maar modern over. Terwijl een iets gedimd licht gelijk een warmer gevoel geeft.

Tegenwoordig is er een overvloed aan keuze in verlichting, lampenkappen en lampenvoeten. Wij van Gifts & More hebben qua assortiment lampenkappen en lampenvoeten ons gefocust op de landelijke stijl. Deze lampen geven uw woonkamer een warme uitstraling. Bijvoorbeeld deze lampenvoeten met het thema hert (hieronder). Het materiaal is een 100% natuurlijk afworp gewei.

Landelijke lampen

Klik hier voor meer landelijke woonaccessoires.

 

Maar hoe krijgt u elke keer een andere lamp zonder geld uit te geven?

Naast de typische lampen voor een landelijke sfeer, hebben wij ook glazen lampenvoeten. U kunt uw eigen creativiteit kwijt met de glazen lampenvoeten. Geef de lamp bijvoorbeeld een landelijke draai of een echt zomergevoel. De opties zijn eindeloos! Het glas kunt u namelijk vullen met verschillende materialen.

Het enige wat u nodig heeft is uw eigen creativiteit en wat natuurlijke materialen. Deze natuurlijke materialen liggen letterlijk voor het oprapen. Oud hout bij het strand of wat kiezels. In de herfst kastanjes of dennenappels. Tijdens de kerstperiode engelenhaar of nepsneeuw. Wij kunnen nog wel even door gaan met alle opties.

Een paar interieur ideeën voor u:

 Glazen lampenvoet Glazen lampenvoet

Klik hier voor alle glazen lampenvoeten.

 

Sfeerverlichting

De woonaccessoires hierboven zijn behoren tot de categorie sfeerverlichting. Als u meer algemeen licht wil, is een hanglamp geschikter. Dit licht vult de gehele kamer gelijkmatig. Zorgt voor geen oneffenheden. De hanglamp van Gifts & More staat bijvoorbeeld goed boven de eettafel of salontafel. Bekijk de hanglamp hier

 

Is een echt gewei iets teveel? Lampenvoeten aluminium!

Nieuw in ons assortiment zijn de lampenvoeten van aluminium. Dit geeft toch het landelijk gevoel, maar is ook goed te combineren met andere stijlen. Het is een moderne soort van landelijk en is ideaal in combinatie met tinten als gebroken wit, beige en licht bruin.  Deze lamp sluit wellicht nog beter bij de barok stijl.

 

Tip!

Toe aan iets nieuws? U hoeft niet gelijk een geheel nieuwe lamp te kopen. Bij de glazen lampvoet kunt u gewoon de lampvoet met ander materiaal vullen. Per seizoen iets anders, zoals hierboven aangegeven. Of u kunt alleen uw lampenkamp veranderen. Anderen lampenkappen hebben grote impact op sfeer van uw woonkamer. Terwijl u geen grote aanpassingen hoeft te maken in uw woonkamer.

Al inspiratie gekregen? Laat het ons weten! Bekijk de collectie lampenvoeten en lampenkappen