Sierkussentjes

PRACHTIGE SIERKUSSENTJES

Bent u op zoek naar sierkussentjes die perfect bij uw interieur passen? Neem dan eens een kijkje in onze webshop. Gifts & More is de webwinkel waar u unieke en stijlvolle sierkussentjes vindt van uitstekende kwaliteit. Bovendien bieden wij onze hoogwaardige producten aan voor scherpe prijzen. In onze webshop kunt u de zeer uiteenlopende motieven en kleuren zien die wij voor onze sierkussentjes hebben gebruikt.

Gebruik van natuurlijke materialen 
Voor onze sierkussentjes gebruiken wij voornamelijk natuurlijke materialen. Dit omdat wij veel aandacht besteden aan het verbeteren van het milieu en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen een van onze kernwaarden is. De materialen die wij onder meer voor onze sierkussentjes gebruiken zijn:

  • Katoen
  • Canvas
  • Gobelin

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over onze sierkussentjes? Heeft u speciale wensen met betrekking tot het ontwerp of motief van een sierkussentje? Neem dan vrijblijvend contact op. We beantwoorden graag al uw vragen. Klik hier om naar ons contactformulier te gaan en laat uw contactgegevens achter. Wij zullen daarna zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

7 artikel(en)
7 artikel(en)