Tochtkussen

STIJLVOL TOCHTKUSSEN VAN GIFTS & MORE

Bij Gifts & More bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een uniek tochtkussen voor in uw woning. De woonaccessoires van Gifts & More zijn van de hoogste kwaliteit, maar toch betaalbaar. Niet alleen is een tochtkussen uiterst effectief tegen wind en kou, ook is dit kussen zeer mooi en stijlvol. Bekijk de modellen en bestel direct online in onze webshop.

Tochtkussens van hoogwaardige materialen 
De tochtkussens van Gifts & More zijn gemaakt van verschillende materialen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor katoen, gobelin of canvas. Daarnaast kunt u kiezen voor een tochtkussen met een klassiek en landelijk motief of die met een meer trendy en modern motief. Al onze tochtkussens worden geleverd met een gratis polyester vulling, die van goede kwaliteit is. De vulling is bovendien uitneembaar, waardoor u een tochtkussen van Gifts & More eenvoudig kunt reinigen in de wasmachine.

Vraag naar de mogelijkheden
Heeft u speciale wensen of wilt u graag een bepaald motief op een tochtkussen zien? Neem dan gerust contact op. Doordat wij een eigen ontwerpafdeling hebben, kunnen wij zelf de meest prachtige motieven en opdrukken realiseren op onze woonaccessoires. Klik hier om naar ons contactformulier te gaan.

3 artikel(en)
3 artikel(en)