Over ons

Gifts & More is een internetwinkel voor leuke, originele woonaccessoires en cadeaus. Wij zijn  gevestigd in Zwolle en hebben daar meer dan 100.000 producten voor u op voorraad. Op onze eigen ontwerpafdeling bedenken en creëren we unieke productlijnen in vele stijlen, van landelijk en klassiek tot trendy en modern. Door onze eigen productie valt de tussenhandel weg en kunnen de prijzen laag blijven.

 

Kort samengevat zijn onze doelstellingen:

·         ontwerpen en verkopen van unieke en functionele producten
·         snelle levering, doorgaans al de eerstvolgende werkdag
·         scherpe prijzen én gratis verzending boven de € 25,00
·         maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen
·         bijzonder servicegericht zijn naar onze klanten
·         internationaal denken en werken

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is voor ons een uiterst serieuze zaak.  MVO betekent dat wij niet alleen streven naar winst (profit), maar dat wij hierbij ook rekening houden met het effect van onze activiteiten op het milieu (planet) en oog hebben voor menselijke aspecten binnen en buiten ons bedrijf (people).  Zo proberen wij zoveel mogelijk te besparen op verpakkingsmaterialen en energie en streven wij er altijd naar om onze goederenstromen zo efficiënt mogelijk te organiseren. Daarnaast bieden wij enerzijds diverse duurzame producten aan, gemaakt van gerecyled materiaal  en anderzijds producten die 100% natuurlijk zijn.

 

Omdat met het ontstaan van de Europese Unie en de komst van de Euro de binnengrenzen steeds meer vervagen, hebben wij ons marktgebied uitgebreid en verkopen wij rechtstreeks in een groot deel van Europa. Letterlijk van Portugal tot Noorwegen en van Ierland tot Polen.