Persberichten Gifts & More

Gifts & More vanaf nu altijd en overal online

Zwolle, 18 juni 2015 - Vanaf nu is Gifts & More altijd en overal online bereikbaar. Niet alleen thuis achter de pc, laptop of tablet, maar ook in de stad of p het strand met de mobiel in de hand. Dankzij de nieuwe mobiele site van Gifts & More, kunnen klanten altijd terecht voor unieke woonaccessoires!

Screenshot mobiele website Gifts & More

Oud & Vertrouwd in een Nieuw & Modern jasje

"Bij ons staan kwaliteit en service hoog in het vaandel", aldus Dick van Raalte CEO van Gifts & More. "We willen graag aansluiten op de lifestyle van onze klanten en dan kun je niet zonder een mobiele site". Toch verandert dit de basis van Gifts & More niet: klanten kunnen nog altijd terecht voor hun vertrouwde producten en zullen de hoge service ervaren waar Gifts & More om bekend staat.

Dick voegt toe:"De mobiele website is een verlengstuk van onze gewone site. Het ontwerp is in dezelfde moderne stijl en we bieden er hetzelfde bestelgemak mee. Oftewel een échte aanwinst voor zowel onze klanten als voor ons."

Snel & Gemakkelijk

Dankzij het nieuwe ontwerp, is de website van Gifts & More in staat zich altijd aan te passen aan het type apparaat dat gebruikt wordt. Dit betekent dat klanten altijd de beste ervaring krijgen die past bij het type apparaat dat ze gebruiken: van laptop/desktop pc tot tablet en smartphone.

Het bekijken van de producten is snel en eenvoudig. Net als het complete bestelproces. Wat Gifts & More onderscheidt, is het unieke assortiment, de uitgebreide contactmogelijkheden en de uitstekende service.

Gifts & More: Dé webwinkel voor unieke kado's en meer

Gifts & More staat bekend om zijn unieke assortiment. Van stoere, moderne en stijlvolle kussens tot deurmatten met grappige teksten. Bovendien zitten er voor de meeste dierenliefhebbers échte must-have items in de collectie.

Bezoek dus direct www.giftsmore.nl en bekijk het resultaat.Complete makeover Gifts&More met introductieaanbiedingen

De webshop en de huisstijl sluiten nu beter aan bij de producten

Nieuwe vormgeving en indeling

Woonaccessoires en cadeauartikelen webshop Gifts&More heeft vandaag een metamorfose ondergaan. De webshop is nu moderner, frisser, overzichtelijker, gebruiksvriendelijker en vooral meer stijlvol. Hiermee sluit de uitstraling veel beter aan bij het assortiment van Gifts&More.

 Makeover

Laat je inspireren

In de nieuwe webshop is er een prominente ruimte gekomen voor inspiratie. "Wij willen mensen inspireren. Bij een foto van een product komt dit niet altijd goed tot zijn recht. Op onze inspiratiepagina's kan je goed zien hoe de woonaccessoires sfeer aan een ruimte geven", aldus Dick Van Raalte, eigenaar van Gifts&More.

Introductieaanbiedingen

Ter gelegenheid van de introductie van de vernieuwde webshop heeft Gifts&More ook een aantal passende introductieaanbiedingen, zoals een prachtige stoel van 995,00 voor 695,00, een kokosmat van 29,95 voor 19,95 of een Teckel laptray van 19,75 voor 9,95. Bekijk hier alle aanbiedingen op GiftsMore.nl

Over Gifts & More

Gifts & More is een webshop met landelijke woonaccessoires en cadeauartikelen die exclusief gemaakt worden. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is voor Gifts & More een uiterst serieuze zaak. “MVO betekent dat wij niet alleen streven naar winst (profit), maar dat wij hierbij ook rekening houden met het effect van onze activiteiten op het milieu (planet) en oog hebben voor menselijke aspecten binnen en buiten ons bedrijf (people)”. Door te besparen op verpakkingsmaterialen en energie streeft het bedrijf naar een efficiënte en milieuvriendelijke goederenstromen. De aangeboden producten zijn bijna altijd gemaakt van gerecycled en 100% natuurlijk materiaal.

Bezoek de webshop op GiftsMore.nl


Voor vragen neemt u telefonisch contact op via telefoonnummer 038-4669995 of stuur een e-mail naar marketing@giftsmore.eu t.a.v. Stephanie Kinket