Verzendwijze & bezorgkosten

Bestelling onder de € 25,00                          € 3,95 (NL & BE)

Bestelling boven de € 25,00                         Gratis (NL & BE)

 

Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, is de volgende dag in huis!
Er wordt zelfs op zaterdag geleverd, dus bestel op vrijdag voor 17.00 uur en u kunt uw bestelling de volgende dag al in ontvangst nemen.

Tevens is het mogelijk om uw gewenste artikel(en) af te halen bij ons filiaal in Zwolle. Voor het maken van een afspraak zie contact.

Onze bestellingen worden door  een pakketdienst bij u aan de deur afgeleverd. Meestal is dit PostNL, GLS of  DPD. Alle zijn betrouwbare transport - dienstverleners en gespecialiseerd in het vervoer van pakketten. De zendingen zijn via het internet te volgen door middel van een uniek track and trace nummer dat u krijgt op het moment van bestellen. Zodoende weet  u altijd waar uw pakket is. PostNL, GLS en DPD zijn professionele  vervoerders die doorgaans binnen 1 werkdag afleveren. Mocht u onverhoopt niet thuis zijn dan wordt er bericht bij u achtergelaten wanneer de zending voor de 2e maal wordt aangeboden. Samen met deze vervoerders stellen wij alles in het werk om de bestelling snel en zorgvuldig bij u af te leveren.

Heeft u toch nog vragen over de levering en geeft uw track and trace nummer geen uitkomst dan kunt u natuurlijk altijd even contact opnemen met onze klantenservice:

Email              : info@giftsmore.eu

Telefoon         : 038-4669995